Мобільні додатки для підлітків.
19.11.2022 Від Юлія

Мобільні додатки для підлітків

Минулого разу ми обговорювали корисні мобільні додатки для малечі, сьогодні пропонуємо підборку безкоштовних додатків для доросліших дітей.

«Міста світу – Фото-вікторина» Додаток пропонує перевірити знання з країнознавства та відгадати міста за фотографіями. На перший погляд, це не складає особливих труднощів. Але деякі архітектурні композиції в місті Угадай можуть позбавити впевненості навіть географа з досвідом. І часу на роздум менше хвилини.

Міста світу Мобільні додатки

«2048» – Математична головоломка

Математика – наука наук. Барвистий додаток Логіка чисел з безліччю арифметичних завдань змусить задуматися на довгі години або тремтіти від захоплення у разі швидких відгадок.

Логіка чисел

«Загадки ДаВінчі: Ренесанс»

Програма пропонує складні логічні завдання в стилі епохи Ренесанс. У Загадки ДаВінчі існує кілька категорій завдань, а також різні форми завдань. Кожна загадка, що відгадає, програми відкриває наступну і допомагає розвивати кмітливість і логіку.

Загадки ДаВінчі

 

«Научні експерименти школьної програми» для дітей зробить науку зрозумілою, а отже, і цікавою. Діти навчаться повітряні кульки літати, робити батарейки з лимону, улкан, райдугу та багато іншого. Гра розрахована на дітей віком від 5 до 13 років, хоча деякі моменти будуть цікавими і дорослим. Усі досліди прості у виконанні та не вимагають спеціальних витрат.

Научні експериментиНаучні експерименти

Існують ще різні мобільні додатки для підлітків. Про них поговоримо згодом.

Проголосуйте, нам важлива Ваша думка!
[Усього: 4 Оцінка: 5]