Додаток для школярів
05.04.2022 Від Юлія

Мобільний додаток для школярів. “Математика для дітей”

Мобільний додаток для школярів. Як встановити та користуватися мобільним додатком «Математика для дітей»

В наш час нових технологій гаджети є практично в кожному домі, доступ до них має 98% дітей.  Час проведений з планшетами та мобільними телефонами повинен бути не тільки розважальним, а й корисним.  До вашої уваги хочу представити  мобільний додаток для школярів «Математика для дітей»

Мобільний додаток для школярів. “Математика для дітей”

Мобільний додаток

Вартість: Безкоштовний

Рейтинг в Google Play: 4.7

Користування: Android

У цій статті докладно розглянемо як цей додаток  встановити та як ним користуватися. Додаток «Математик для дітей» розрахована для дітей віком від 5 років. Він допоможе дитині освоїти і закріпити знання з віднімання, додавання, порівняння.

Завантажити Додаток можна в Google Play у розділі «Освіта». Розробником є ​​Dmytro Buzoveria. Після завантаження ярлик з’явиться на робочому столі телефона або планшета.

Мобільний додаток

Малюнок 1. Головне меню

Запустивши його, з’явиться меню, в якому можна вибрати операцію «Додавання», «Віднімання», «Порівняння», «Приховане число», «Знаки операцій», «Вправи» та «Статистика». (Малюнок 1)

Додаток для школярів

Малюнок 2 Додаткові налаштування

Розглянемо зручність використання на прикладі розділу «Додавання» , з’явиться ще одне невеличке меню, де можна відразу ж приступити до прикладів «Почати», або ж повернутися до попереднього меню «Меню», або налаштувати цей рівень «Налаштування». У налаштуваннях можна вказати Кількість прикладів, Максимальне значення 10 або додати операції з десятками, якщо дитина вже з ними знайома. Також вказати кількість можливих відповідей та час очікування відповіді та виключити приклади з 0. (Малюнок 2)

Після натискання кнопки «Почати» на екран виводитимуться приклади з варіантами відповіді. Дитині необхідно  указати правильну відповідь і дочекатися наступного прикладу. Після вирішених 10 прикладів на екрані з’являється статистика. (Малюнки 3 та 4)

Додаток для школяра

Малюнок 3

Мобільний додаток

Малюнок 4

Таким чином, з цим додатком ваша дитина закріпить свої знання з математики, навчиться швидкій реакції та проведе час з користю. Мобільний додаток для школярів “Математика для дітей” ваш надійний помічник

 

 

 

 

 

 

 

 

Проголосуйте, нам важлива Ваша думка!
[Усього: 0 Оцінка: 0]