Англійська для дітей
17.04.2022 Від Юлія

Мобільний додаток «Англійська для дітей»

Сьогодні хочемо розповісти про мобільний дотаток  «Англійська для дітей». Розробник LangsForKids. В нас час англійська мова є невід’ємною частиною життя.  Знання мови потрібне в багатьох  професіях.  Дорослим важче починати, а ось дітам саме час. Чим  раніше почати її вивчати, тим швидше  вона засвоїться. Дитині набагато легше вчити англійську з нуля адже діти буквально поглинають  її!

Вартість: Безкоштовний, є платний контент

Рейтинг в Google Play:  4.7

Користування:  Android

Всеодно дітлахи досить багато часу проводять з гаджетами, треба цей час з безкорисного перетворити в корисний.  Даний додаток в цьому відмінно допоможе. “Англійська для дітей” – зручний спосіб  вивчити англійську мову для дітейвід 4 років  або починаючих дорослих. Він перетвоює вивчення іноземної  мови в захоплююче заняття та  є ефективним.

Англійська для дітей

Головне меню

В додатку є безліч тем, таких як: алфавіт, числа, кольори, дні тижня, овочі, фрукти, тварини, птиці, форми, місяці року, їжа, одяг, кухня, ванна кімната, вітальня, школа, спорт. (Мал 1)

Кожна тема містить в собі чотири розділи:

  • “Learn” «Навчання» тут можна побачити  як пишеться та прослухати як промовляється те чи інше слово;
  • “Writing” «Написання» – подивитися на малюнок та треба  згадати слово, правильно його написати по літерам. Літери в хаотичному порядку  вистроєні під малюнком;
  • “Find the word” «Пошук слів» – по малюнку, треба вибрати правильну назву з чотирьох варіантів запропонованих слів;
  • “Find the picture” «Пошук малюнків» – промовляється написане слово, з чотирьох варіантів запропонованих малюнків треба вибрати правильний варіант.

Інтерфейс даного мобільного додатку дуже зручний та зрозумілий, малюнки якісні та яскраві, що ще більше зацікавить малюка. Є голосові підказки, як вимовляється слово, що допомогає швидше його запам’ятати.

Даний мобільний додаток «Англійська для дітей» буде дуже корисним помічником  вашій дитині в вивченні іноземної мови.

Проголосуйте, нам важлива Ваша думка!
[Усього: 1 Оцінка: 5]